fbpxsrc

Integral Software for ISP

Kita ngembangake sistem adat komprehensif, 100% web responsif, kanggo panyedhiya internet.

Kita nggabungake, ngontrol lan ngatur kabeh jaringan karo Mikrotik, Ubiquiti, Mimosa, Cambium, FTTx, lan liya-liyane.

+ 0
Ngatur Gbps
+ 0
Ngatur sambungan
+ 0
Taun pengalaman

MULTI-USER

Sistem ora duwe watesan pangguna bebarengan.
Padha dicocogake karo skalabilitas perusahaan sampeyan.

WEB

Sampeyan bisa ngetik saka komputer, notebook, netbook, tablet, smartphone utawa piranti sing nyambung menyang internet lan nduweni browser web.

MUDA

Ora perlu server lan komputer.
Kabeh sistem basis awan.
Kita nggunakake AWS Amazon server.

BAGAU BISA GAWE

Sistem kita dikembangake kanthi teknologi paling anyar lan tingkat keamanan internasional paling dhuwur kanggo nglindhungi data sampeyan.

3832646
Garis Kode

Customer Self-Management

Pelanggan sampeyan bakal nduweni akses menyang web / 100% app sing diadaptasi karo telpon seluler, supaya bisa ngatur akun kasebut.

INTEGRASI

Kita

Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing pengembangan sistem adat adhedhasar web lan jaringan, karo kawruh Mikrotik, Ubiquiti, Cambium Networks, Mimosa, FTTx, lan liya-liyane.

TEKNOLOGI