fbpxsrc

Интегрален софтвер за интернет провајдер

Ние развиваме сеопфатни сопствени системи, 100% веб-одговорен, за интернет-провајдери.

Ние ги интегрираме, контролираме и управуваме со целата своја мрежа со Микротик, Убиквити, Мимоза, Камбиј, FTTx, меѓу другите.

+ 0
Управувано Gbps
+ 0
Успеа врски
+ 0
Години на искуство

МНОГУ КОРИСНИКОТ

Системите немаат истовремени ограничувања на корисникот.
Тие се прилагодени на приспособливоста на вашата компанија.

WEB

Можете да внесувате од вашиот компјутер, тетратка, netbook, таблет, паметен телефон или било кој уред кој се поврзува на интернет и има веб прелистувач.

CLOUD

Нема потреба за сервери и компјутери.
Сите системи се базирани на облак.
Ние го користиме AWS серверот Амазон.

КАК што правиме?

Нашите системи се развиваат со најсовремени технологии и највисоки нивоа на меѓународно ниво за безбедност за заштита на вашите податоци.

3832646
Линии на код

Самоуправување со клиенти

Вашите клиенти ќе имаат пристап до интернет / апликација 100% прилагодена на мобилни телефони, каде што можат самостојно да управуваат со нивната сметка.

ИНТЕГРАЦИИ

ние

Имаме повеќе од 10 години искуство во развојот на сопствени системи базирани на веб и мрежи, со познавање на Mikrotik, Ubiquiti, Cambium Networks, Mimosa, FTTx, меѓу другото.

ТЕХНОЛОГИИ