fbpxsrc

Software Integral për ISP

Ne zhvillojmë sisteme gjithëpërfshirëse me porosi, 100% web responsive, për ofruesit e internetit.

Ne integruar, kontrollin dhe për të menaxhuar të gjithë pajisjet e tyre të rrjetit MikroTik, Ubiquiti, Mimosa, cambium, FTTx, ndër të tjera.

+ 0
Menaxhuar Gbps
+ 0
Lidhje të menaxhuara
+ 0
Vitet e përvojës

Multi-user

Sistemet nuk kanë kufizime të njëkohshme të përdoruesit.
Ato përshtaten me shkallëzimin e kompanisë suaj.

WEB

Ju mund të hyni nga kompjuteri juaj, notebook, netbook, tabletë, smartphone ose çdo pajisje që lidhet me internetin dhe ka një shfletues interneti.

NUBE

Nuk ka nevojë për servera dhe kompjutera.
Të gjitha sistemet janë të bazuara në cloud.
Ne përdorim serverin AWS Amazon.

SI DO TA BËSH?

Sistemet tona janë zhvilluar me teknologjitë më të fundit dhe nivelet më të larta të sigurisë ndërkombëtare për të mbrojtur të dhënat tuaja.

3832646
Linjat e Kodit

Vetë-menaxhimi i klientit

Klientët tuaj do të kenë qasje në një rrjet / aplikacion 100% të përshtatur për telefonat celularë, ku ata vetë mund të menaxhojnë llogarinë e tyre.

INTEGRACIONES

ne

Ne kemi më shumë se 10 vjet eksperiencë në zhvillimin e sistemeve me porosi të bazuara në web dhe rrjete, me njohuri të Mikrotik, ubiquiti, Cambium Networks, Mimosa, FTTx, ndër të tjera.

TECHNOLOGIES