fbpxsrc

Software integral pikeun ISP

Kami ngembangkeun sistem adat komprehensif, 100% web responsif, kanggo panyadia internét.

Urang ngahijikeun, ngadalikeun sareng ngatur jaringan anjeun sareng Mikrotik, Ubiquiti, Mimosa, Cambium, FTTx, diantarana.

+ 0
Gbps junun
+ 0
Konéksi nu diurus
+ 0
Sababaraha taun Garapan

Jumlah pamaké

Sistem teu gaduh keterbatasan pamaké sakaligus.
Areta pisan diadaptasi kana hal nu dipuseurkeun perusahaan.

wéb

Anjeun tiasa ngasupkeun tina komputer, notebook, netbook, tablet, smartphone atanapi naon waé alat anu tiasa nyambung ka internét sareng gaduh browser wéb.

Jelu

Teu kedah server sareng komputer.
Sadaya sistem na dumasar kana awan.
Kami ngagunakeun server AWS Amazon.

Kumaha carana urang lakukeun?

Sistem kami dikembangkeun ku téknologi panganyarna na pangluhurna tingkat kaamanan internasional panglindungan data anjeun.

3832646
Garis Code

Timer Manajemén Palanggan

Konsumén anjeun bakal ngagaduhan aksés ka web / aplikasi 100% diadaptasi kana hapé, dimana aranjeunna tiasa ngatur éta diri.

INTEGRATIONS

urang

Urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina ngembangkeun sistem khusus dumasar kana wéb sareng jaringan, ku pangaweruh Mikrotik, Ubiquiti, Cambium Networks, Mimosa, FTTx, antara séjén

Téhnologi